Bjørnejegermesterskapet 2014

Det nærmet seg 1. mars og dagen da det 26. mesterskapet skulle arrangeres, snøen i Oslo var i ferd med å forsvinne så arr.kom planla alternative aktiviteter i regnværet. Dagen var der og kl 13:10 var 9 deltakere samlet utenfor Stovner T-bane klar for en tur i Gjelderåsen på barmark, men etter å ha gått til Liabakken lå snøen der hvit og fin. Kunne vi ha hatt hopprenn likevel? Vi gikk på delvis snø opp til Liastua på veien opp dit så vi en bjørn. Ved Liatua tok vi rasten med konkurranser og gløggpause. Fikk låne rompeakebrett og miniski på Liastua, så konkurransen ble aking og slalåm. Under snøen var det mye is, så av sikkerhetsmessige grunner var hopping ikke noe altenativ. Når konkurransene var over og vi hadde ryddet etter oss, tok vi turen til Rune kjære og Bjørnejeger Anne. Her spiste vi jegergryte og koste oss med det som måtte være i tursekken av drikke. Det ble delt ut første premier til Visepresident Knut Iver og Bjørnejeger Anne som vant konkurransene og Bjørnejeger Rune og Birgit som fikk trøstepremier.