Bjørnejegerrennet 2012

Rapport fra Visepresidenten (bilder vedlagt nederst)

På vegne av deltakerne vil jeg takke Arrkom for en flott dag med gode og krevende konkurranser. Og når selveste Presidenten tar seieren, kan det vel ikke bli bedre? Jeg gir med dette en kort og subjektiv rapport. Sammen med et litt svakt bildemateriale kan det gi leserne et inntrykk.

Grenene det ble konkurrert i var
1) Bygging av flaskebakke med hopp (lag)
2) Hopp i bakke
3) Frisbee (lag)
4) Quiz
Hopprennet ble gjennomført ved at deltakerne ble representert av medbrakte tomflasker. Resultatet viste, som vi visste fra før av, at Ringnes ikke kan brukes til noe fornuftig. Overraskelsen kom fra Schlenkerlas Rauchbier, som virkelig dro på! For min egen del må jeg innrømme at jeg var litt skeptisk til laguttaket da jeg fikk Presidentfruen til makker (og hun følte sikkert det samme), men skepsisen ble gjort kraftig til skamme etter hvert som konkurransene skred fram og kamplysten hos binna våknet.
Sola stekte hele dagen, så den eneste som skygget var at Arrkom-Anita med bjørnejægermann måtte holde senga. Resten av Arrkom klarte imidlertid jobben utmerket.
Dagen ble avsluttet med generalforsamling i byen. Presidentskapet tok gjenvalg. 
 
Med hilsen
Visepresidenten